top of page

Gravidfotografering

Det här en glad och härlig fotografering bara för dig, där vi hyllar dig som kvinna och din fantastiska kropp. Under en timme och trettio minuter får du möjlighet att vara i fokus. Mitt mål med fotograferingen är att du ska få bättre självkänsla. Ett steg på vägen är att känna tacksamhet över att du är här och nu, din kropp och din framtida bebis. Att ni ska bilda familj. Du får under fotografering låna lyxiga gravidklänningar. Jag har en gravidgarderob där det finns klänningar i olika storlekar, färger och former. Allt för att du ska hitta något som passar just dig. Jag är medveten att det kan vara jobbigt att stå framför kameran som gravid. För att få dig tryggare och mer bekväm så finns jag med under hela resan och du får även en infoguide skickad till dig vid bokning. Poserna vi använder oss av är enkla och jag guidar självklart dig under fotograferingen. Det finns också chans till två ombyten och fotoplatser.  Fotoplatser finns tillgängliga i närheten av Hjo och Skövde. 

Din investering

Efter fotografering blir tjugo stycken redigerade bilder dina. Fotografierna levereras på ett fint och miljövänligt USB minne tillsammans med en framkallad bild i storlek 10x15.  Allt detta får du till det fantastiska priset; 3400kr ink. moms (reseersättning kan komma debiteras på kostnaden)
Det finns chans att köpa fler digitala bilder samt framkallningar i större format (ex 21x30 eller 30x40) men till detta finns en separat prislista som du får på mail vid behov.  Viktigt att notera är att dessa förstoringar inte skickas på posten, utan du själv bör hämta dem på angiven adress. Bor du dock inom Skaraborg och 3 mil ifrån Hjo så finns möjlighet till personlig leverans.

Jag rekommenderar att boka in fotograferingen mellan vecka 26 - 37, beroende på hur stor magen är och hur du mår

Gravidfotograf Hjo
gravidfotograf skaraborg

Bokningspolicy: Du som kund måste själv se till att avboka fotograferingen i tid vid förhinder (tex, sjukdom) Avbokar du 48h innan fototillfället så debiteras du en avgift på  hälften av priset inkl. moms. Säger du nej till fotograferingen 24h innan är du skyldig att betala hela summan. En extra trygghet för mig och dig helt enkelt.   OBS! Gäller inte när ombokningen sker på grund av vädret. 

gravidfotografhjo
bottom of page