top of page

Barnfotografering

En fotografering är mer än att bara knäppa några bilder. Det är en unik upplevelse, samtidigt som du skapar minnen ihop med din familj och du ser barnen växa upp på ett vackert sätt. Jag vill få dig och din familj att känna sig trygga inför att ni ska föreviga det största ni har i era liv, så därför finns jag med er under hela resan. Du är mer än välkommen att ställa frågor när du vill och jag skickar en infoguide till dig när du bokar mig som ert barn och familjefotgraf. Under en timme leker och busar vi för att få det naturliga uttrycket. Jag har även med rekvisita för att skapa de kärleksfulla och varma bilderna du önskar. Efter fotografering blir femton stycken redigerade bilder dina. Fotografierna levereras på ett lyxigt och miljövänligt USB minne tillsammans med en framkallad bild i storlek 10x15.  Fotograferingen sker på mina smultronställen någonstans i Skaraborgs , förslagsvis Hjo, Skövde eller Karlsborg. 

Allt detta får du till det magiska priset; 2000kr ink. moms (reseersättning kan komma debiteras på kostnaden)

Det finns chans att köpa fler digitala bilder samt framkallningar i större format (ex 21x30 eller 30x40) men till detta finns en separat prislista som du får på mail vid behov.  Viktigt att notera är att dessa förstoringar inte skickas på posten, utan du själv bör hämta dem på angiven adress. Bor du dock inom Skaraborg och 3 mil ifrån Hjo så finns möjlighet till personlig leverans.

Bokningspolicy: Du som kund måste själv se till att avboka fotograferingen i tid vid förhinder (tex, sjukdom) Avbokar du 48h innan fototillfället så debiteras du en avgift på hälften av priset inkl. moms. Säger du nej till fotograferingen 24h innan är du skyldig att betala hela summan. En extra trygghet för mig och dig helt enkelt.   OBS! Gäller inte när ombokningen sker på grund av vädret. 

barnfotograferingskaraborg

Din investering

Barnfotograf Tibro.jpg
Fotograf skaraborg.jpg
bottom of page