top of page

Studiofoto Skaraborg

Jag kan med stolthet berätta att jag även kommer erbjuda en lyxig fotograferingsupplevelse i min studio i Tibro.  Tillsammans kommer vi kunna skapa tidlösa fotografier som fångar kärnan i din familjs kärlek och glädje. Vi är specialiserade inom alla aspekter av familje- och barnfotografering och dokumenterar alltifrån din graviditet till ditt barns och familjs allra viktigaste stunder i livet. Jag delar lokalen med en filmstudio så för mer information och tillgänglighet, vänligen kontakta mig. (För att underlätta hanteringen av bokningen och om jag ska hitta tider för just er så skriv gärna exempel på datum ni kan vid kontakt. )

gravidfotografering studio skaraborg.jpg

Barn och familj

En fotografering  i min studio i Skaraborg ska vara kul och rolig. Man ska gå därifrån med glädje för att man ha skrattat ihop så man nästan får ont i magen. Väljer du mig som din barnfotograf så är det klassiska skolporträtt utan här leker och busar vi för att få de naturliga bilderna. Under 90 minuter busar och leker vi för att få till de naturliga och härliga bilderna. Jag har massor av olika kläder och rekvisita att välja emellan , allt för att det ska passa just er. Innan fotograferingen får du en guide med " bra att veta" information skickad på mail. När fotograferingen sedan är klar levereras de 12 st bilderna som ni själv valt på en vackert USB minne. Det levereras antingen via post eller personligen om ni bor inom skaraborg. Tillsammans med detta kommer även en utskriven bild i storlek 10 x 15. Jag finns även tillgänglig under hela upplevelsen , allt för att ni ska känner så bekväma och trygga som möjligt. Så tveka inte att höra av er om ni har frågor. 

barnfoto i studio Hjo.jpg
barnfoto i studio Hjo.jpg
gravidfotografering studio skaraborg.jpg

Det här är en riktig POWER fotografering! Där vi gör en hyllning till kvinnokroppen med målet att du ska få en ökad självkänsla när du går härifrån. Fotograferingen tar en och en halvtimme och innehåller exklusiva gravidklänningar och rekvisita. Du får även en guide med tips och tricks inför fotograferingen. De 12 st digitala filerna levereras på ett fint USB minne tillsammans med en utskriven bild i storlek 10x 15. De skickas antingen via post eller levereras personligen om du bor inom Skaraborg. 

Gravid

bottom of page