top of page

Studiofoto Skaraborg

Jag kan med stolthet berätta att jag även kommer erbjuda en lyxig fotograferingsupplevelse i min studio i Tibro.  Tillsammans kommer vi kunna skapa tidlösa fotografier som fångar kärnan i din familjs kärlek och glädje. Vi är specialiserade inom alla aspekter av familje- och barnfotografering och dokumenterar alltifrån din graviditet till ditt barns och familjs allra viktigaste stunder i livet. Jag delar lokalen med en filmstudio så för mer information och tillgänglighet, vänligen kontakta mig. (För att underlätta hanteringen av bokningen och om jag ska hitta tider för just er så skriv gärna exempel på datum ni kan vid kontakt. )

För mig är varje nytt projekt en ny möjlighet att skapa minnen för livet. Jag ger alltid det lilla extra för att våra kunder ska bli nöjda och gå härifrån med fantastiska bilder. Här är det inga klassiska skolporträtt, utan snarare tvärtom! Under 90 minuter busar och leker vi för att få till de naturliga och härliga bilderna. Jag har massor av olika kläder och rekvisita att välja emellan , allt för att det ska passa just er. Innan fotograferingen får du en guide med

" bra att veta" information skickad på mail. När fotograferingen sedan är klar levereras de 10 st bilderna som ni själv valt på en vackert USB minne. Det levereras antingen via post eller personligen om ni bor inom skaraborg. Tillsammans med detta kommer även en utskriven bild i storlek 10 x 15. Jag finns även tillgänglig under hela upplevelsen , allt för att ni ska känner så bekväma och trygga som möjligt. Så tveka inte att höra av er om ni har frågor. 

studiogravidtibro.jpg

Barn och familj

Paketpris 9000kr
Fri ombokning och det går att betala halva beloppet vid bokning
och resterande vid bildleverans.

 

studiofotograferingskaraborgnora.jpg
studiofotograferingskaraborgnora.jpg

Det här är en riktig POWER fotografering! Där vi gör en hyllning till kvinnokroppen med målet att du ska få en ökad självkänsla när du går härifrån. Fotograferingen tar en och en halvtimme och innehåller exklusiva gravidklänningar och rekvisita. Du får även en guide med tips och tricks inför fotograferingen. De 10 st digitala filerna levereras på ett fint USB minne tillsammans med en utskriven bild i storlek 10x 15. De skickas antingen via post eller levereras personligen om du bor inom Skaraborg. 

Paketpris 10 000kr
Fri ombokning och det går att betala halva beloppet vid bokning ​
och resterande vid bildleverans.

Gravid

bottom of page