top of page
FsmilefotograferingTibro.jpg

Familjefotografering

Familjen sägs vara det viktigaste vi har så därför bör vi ta vara på den mer. Varför inte passa på att boka en fotografering med hela familjen, fylld med värme och kärlek? Att fota är mer en att bra knäppa några bilder, du och din familj får en upplevelse för resten av livet. Jag som barn och familjefotograf i Skaraborg finns tillhands för att fånga den genuina kärleken mellan dig och ditt barn. 

Barnfoto Skaraborg

En fotografering är mer än att bara knäppa några bilder. Det är en unik upplevelse, samtidigt som du skapar minnen ihop med din familj och du ser barnen växa upp på ett vackert sätt. Jag vill få dig och din familj att känna sig trygga inför att ni ska föreviga det största ni har i era liv, så därför finns jag med er under hela resan. Du är mer än välkommen att ställa frågor när du vill och jag skickar en infoguide till dig när du bokar mig som ert barn och familjefotgraf. Under en timme leker och busar vi för att få det naturliga uttrycket. Jag har även med rekvisita för att skapa de kärleksfulla och varma bilderna du önskar. Efter fotografering blir femton stycken redigerade bilder dina. Fotografierna levereras på ett lyxigt och miljövänligt USB minne tillsammans med en framkallad bild i storlek 10x15.  Kostnad: 2000kr

Bokningspolicy: Du som kund måste själv se till att avboka fotograferingen i tid vid förhinder (tex, sjukdom) Avbokar du 48h innan fototillfället så debiteras du en avgift på  hälften av priset ink. moms. Säger du nej till fotograferingen 24h innan är du skyldig att betala hela summan. En extra trygghet för mig och dig helt enkelt.   OBS! Gäller inte när ombokningen sker på grund av vädret. 

Din investering

Sign me up!
barn och familjefotograf Skövde

Genuint, naturligt och personligt

bottom of page